Informatie over en voor vrijwillige chauffeurs

Bij Buurt Vervoer Beuningen kunnen we niet zonder de inzet van vrijwilligers en daarom zijn we blij dat er een grote groep enthousiaste chauffeurs bereid is de voertuigen te besturen. Een dagdeel in de twee weken wordt een chauffeur in de planning gezet.

Als chauffeur lever je een belangrijke bijdrage aan het project. Uiteraard vervoer je veilig en comfortabel de deelnemers van A naar B maar ben je ook zichtbaar boegbeeld en ambassadeur tegelijkertijd.

Onze chauffeurs zijn herkenbaar door de kleding in de kleurstelling van Buurt Vervoer Beuningen. Alle chauffeurs zijn getraind om op een professionele manier de deelnemers te vervoeren. Jaarlijks bieden we hiervoor trainingen en/of cursussen aan, zodat kennis en vaardigheden behouden blijven.

Hou je van autorijden? Ben je stressbestendig, heb je affiniteit met de doelgroep en ben je in staat om in een team te functioneren?  Heb je interesse om als vrijwillige chauffeur bij het Buurt vervoer Beuningen aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op!