Informatie over en voor vrijwillige chauffeurs

Bij Buurt Vervoer Beuningen kunnen we niet zonder de inzet van vrijwilligers en daarom zijn we blij dat er een grote groep enthousiaste chauffeurs bereid is de voertuigen te besturen. Een dagdeel in de twee weken brengen zij de deelnemers naar de gewenste bestemming of halen ze weer op.

Als chauffeur lever je een belangrijke bijdrage aan het project. Uiteraard vervoer je veilig en comfortabel de deelnemers van A naar B maar ben je ook zichtbaar boegbeeld en ambassadeur tegelijkertijd.

Onze chauffeurs zijn herkenbaar door de kleding in de kleurstelling van Buurt Vervoer Beuningen. Een groen polo en blauw fleecevest met logo en teksten zorgen ervoor dat iedereen ze herkent. Alle chauffeurs zijn getraind om met de auto’s en hulpmiddelen om te gaan. Maar ook getraind om op een professionele manier de deelnemers veilig en comfortabel te vervoeren. Jaarlijks bieden we training en/of cursussen aan om kennis en vaardigheden te behouden en/of uit te breiden.

Hou je van autorijden? Ben je stressbestendig, heb je affiniteit met de doelgroep en ben je in staat om in een team te functioneren?  Heb je interesse om als vrijwillige chauffeur bij het Buurt vervoer Beuningen aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op!